Плазмові насіння перцю
Ранньостиглий сорт (132 дні до початку біологічної стиглості), рекомендований для вирощування в закритому грунті і під плівковими укриттями. Плоди оригінальної томатовидной форми. Рослина компактна, штамбовое, висотою 25-30см. Плоско-округлої форми, вирівняні, гладенькі плоди розташовуються на рослині в різних напрямках – пониклі, що стирчать вгору і зростаючі під різними кутами, вони надають кроні форму кулі. Плоди в технічній стиглості светлозеленого, в біологічній яркокрасные, масою 100-165г, слабо ребристі, дуже товстостінні – товщина стінки зрілого плода 6,3-10,1 мм. Смакові якості свіжої та консервованої продукції відмінні. Це один з небагатьох сортів солодкого перцю, який придатний для цільноплідного консервування і фарширування. Врожайність до 4,8 кг/м2.
ПОСІВ: насіння сіють на розсаду в кінці лютого початку березня. Після появи сходів оптимальна Т для вирощування розсади вдень 26-28°С, вночі 18-22°С. Пікірують у фазі 12 справжніх листків. За два тижні до висадки в грунт потрібно починати загартовування розсади. У неопалювані теплиці розсаду висаджують у травні, у відкритий грунт, коли мине загроза поворотних заморозків, за схемою 45*45см. Перець віддає перевагу легкому, пухку, багатий органічними речовинами грунт з нейтральною реакцією. Добрі попередники – гарбузові, коренеплідні, зернобобові і капуста..
ДОГЛЯД: рослини вимогливі до вологості грунту і низькій вологості повітря, тому полив здійснюють після заходу сонця теплою водою під корінь. Перець чуйний на внесення фосфорнокалийных добрив для кращого зав'язування плодів і підгодівлю азотними добривами протягом всього періоду вегетації. Для розвитку кореневої системи слід проводити регулярні розпушування грунту. Всі бічні пагони і листя на головному стеблі до першої розвилки обов'язково регулярно видаляються. Видаляють також центральний квітка на рослині, зростаючий з першого розгалуження, це посприяє підвищенню врожаю.
Інформація для замовлення
- Ціна: 7,71 ₴