Плазмові насіння перцю
Середньоранній, високоврожайний сорт для відкритого грунту. Період від сходів до початку дозрівання плодів 110-115 днів. Рослина штамбовое, сомкнутое, висотою 40-70см. Плід висячий, конусоподібної форми, слаборебристый, із загостреною вершиною. В технічній стиглості забарвлення плоду - світло-кремовий, в біологічній – червоний. Товщина стінки 6,5-7,5 мм, маса 80-100г. Плоди високих смакових якостей. Рекомендуються для вживання у свіжому вигляді, консервування та кулінарної переробки.
ЦІННІСТЬ СОРТУ: стійкість до вертицильозного в'янення, альтернаріозу, витривалість до вірусної інфекції, стабільно рясне плодоношення, високі смакові та товарні якості плодів.
ПОСІВ: насіння сіють на розсаду в кінці лютого - початку березня. Після появи сходів оптимальна Т для вирощування розсади вдень - 26-28°С, вночі - 10-15°С. Пікірують у фазі 1-2 справжніх листків. За два тижні до висадки в грунт потрібно починати загартовування розсади. У неопалювані теплиці розсаду виса-
живают в травні за схемою 60*40см, у відкритий грунт в кінці травня - початку червня, коли мине загроза поворотних заморозків, за схемою 45*45см. Перець віддає перевагу легкому, пухку, багатий органічними речовинами грунт з нейтральною реакцією. Добрі попередники – цибуля, морква, зернобобові, капуста.
ДОГЛЯД: рослини вимогливі до вологості грунту і низькій вологості повітря, тому полив здійснюють після заходу сонця теплою водою під корінь. Перець чуйний на внесення фосфорно-калійних добрив для кращого зав'язування плодів і підгодівлю азотними добривами протягом всього періоду вегетації. Для розвитку кореневої системи слід проводити регулярні розпушування грунту. Всі бічні пагони і листя на головному стеблі до першої розвилки обов'язково регулярно видаляються. Видаляють також центральний квітка на рослині, зростаючий з першого розгалуження, це посприяє підвищенню врожаю.
Інформація для замовлення
- Ціна: 5,52 ₴